Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for CamijoKnit

Betaling
Alle Priser er i danske kroner (DKK) inkl moms.
Hos CamijoKnit kan du betale med Visakort/Visa, MobilePay, Mastercard/Maestro, PayPall og ApplePay. Ved kortbetaling trækkes beløbet selvfølgelig først, når varerne afsendes fra butikken. Alle priser i webshoppen fremgår med 25% dansk moms. 

Forsendelse

Her kan vælges mellem levering til pakkeboks eller hjemmelevering. Her kan din ordre spores,og der er forsikring. 

 

Fortrydelsesret og retur
Der er 14 dages fortrydelsesret på fysiske produkter. Varen skal leveres tilbage i væsentligt samme stand, som den var, da du modtog den. Det betyder, at fortrydelsesretten ophæves i tilfælde af skade eller bortkomst, som du er skyld i. CamijoKnit refunderer ikke omkostninger til returnering. Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale produkter.

Varerne skal returneres direkte til denne adresse:  
CamijoKnit
Ved Skoven 16K
8541 Skødstrup
Vi modtager ikke returvarer sendt til anden afhentningsadresse.
Husk at vedlægge kopi af ordrebekræftelsen eller følgesedlen. Er der betalt med Visakort, refunderes beløbet hertil med mindre andet er aftalt. Pengene vil blive overført så snart CamijoKnit modtager varerne. 

Forbehold
Der tages forbehold for tastefejl og udsolgte varer.

Priser
Alle priser er i danske kroner inkl. 25% moms.

Persondatapolitik
De oplysninger du indtaster, når du handler hos CamijoKnit bruges udelukkende til at gennemføre ordren og til at sende dig CamijoKnits nyhedsbrev, hvis du har accepteret at modtage dette. Alle informationer om kunder og ordrer bliver brugt og opbevaret i overensstemmelse med lovgivningen om databeskyttelse. Persondataloven giver dig ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger CamijoKnit har registreret om dig. Du kan få disse oplysninger ved at henvende dig til CamijoKnit@gmail.com

For at kunne handle hos CamijoKnit.com skal du lade dig registrere med følgende oplysninger
Navn
Adresse
E-mail
CamijoKnit videregiver ikke personoplysinger til tredjemand. Den eneste undtagelse herfra er de oplysninger vi giver til kreditselskabet for at kunne gennemføre transaktionen samt til Post Danmark for at kunne sende dine varer. CamijoKnit opbevarer ikke personoplysninger krypteret